Видимість
Під час публікації виберіть Публічно, Лише друзі або Вибрані особи. Експорт і видалення акаунта доступні в налаштуваннях.
Стаття допомоги
Видимість, експорт і видалення акаунта.
Під час публікації виберіть Публічно, Лише друзі або Вибрані особи. Експорт і видалення акаунта доступні в налаштуваннях.